OPŠTE INFORMACIJE O USLOVIMA KORIŠĆENJA

Internet lokacija DelfinPack.rs (u daljem tekstu “DelfinPack.rs”) i servisi koje isti obezbeđuje su predmet sledećih uslova korišćenja. Aktivnostima na DelfinPack.rs (pristupanje, registrovanje, pretraživanje, korišćenje, poručivanje) slažete se sa i prihvatate na sebe obaveze koje su predmet sledećih Uslova korišćenja, i stoga je preporučljivo da ih pročitate pre korišćenja veb sajta DelfinPack.rs. Ukoliko se ne slažete sa Uslovima korišćenja ili ih ne prihvatate, molimo Vas da ne koristite servise koje pruža DelfinPack.rs.

PROMENE USLOVA KORIŠĆENJA:

Trudimo se da konstatno unapređujemo usluge koje pružamo putem DelfinPack.rs, te u slučaju potrebe zadržavamo pravo na menjanje Uslova korišćenja u bilo kom momentu, bez najave osobama koje koriste usluge DelfinPack.rs. Promene stupaju na snagu onda kada se to objavi na DelfinPack.rs, i samim pristupanjem i korišćenjem DelfinPack.rs prihvatate izvršene izmene.

PRISTUPANJE VEB SAJTU

DelfinPack.rs dozvoljava pristupanje veb sajtu pod sledećim uslovima i pravilima:

 • Strogo je zabranjeno remećenje u funkcionisanju veb sajta i njegovih servisa, mreža, servera koji su povezani sa veb sajtom, sem izmena koje utiču na poboljšanje kvaliteta veb sajta.
 • Strogo je zabranjeno bilo kakvo ugrožavanje prava privatnosti korisnika.
 • Strogo je zabranjeno slanje neželjenih reklamnih i drugih propagandnih neželjenih materijala drugim korisnicima veb sajta.
 • Strogo je zabranjeno korišćenje automatizovanih algoritama, mašina, softverskih paketa i sl. za višestruki pristup veb sajtu.

OPIS SERVISA VEB SAJTA

DelfinPack.rs je internet prodavnica koja predstavlja web prezentaciju Delfin d.o.o.. Delfin d.o.o. pruža mogućnost fizičkim i pravnim licima da poručuju preko DelfinPack.rs prodavnice i tako brže i jednostavnije dođu do poručene robe.

ODGOVORNOSTI DELFINPACK.RS PREMA PROIZVODIMA I USLUGAMA:

 • DelfinPack.rs daje garancije za proizvode i usluge koje se nalaze na veb sajtu.
 • DelfinPack.rs daje garancije i ima odgovornost za proizvode i usluge koje ste kupili na veb sajtu.
 • DelfinPack.rs odgovara za promene cena proizvoda i usluga koje se nalaze na veb sajtu.
 • DelfinPack.rs odgovara za sadržaj, prirodu i kvalitet svih proizvoda i usluga koje se nalaze na veb sajtu.
 • DelfinPack.rs nastoji da tačnost opisa proizvoda i usluga bude maksimalno ispravan, ali ne može da garantuje za njih.

PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE:

Bilo koji deo veb sajta se ne smete koristiti za reprodukovanje, dupliciranje, kopiranje i sl. i koristiti u bilo kakve profitne svrhe. Zabranjeno je kopiranje, menjanje, reprodukovanje, objavljivanje, preuzimanje, emitovanje, profitno korišćenje i distribuiranje servisa veb sajta, stranica, materijala i informacija, na bilo koji način i bilo kojim sredstvima. Kopiranje delova veb sajta je dozvoljeno isključivo za ličnu i neprofitnu svrhu, uz pravilno navođenje izvora sadržaja, kroz izjavu o izvoru kopije.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, DelfinPack.rs ni u kom slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog sajta, sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa ovog sajta rezultira potrebom za servisiranjem ili popravkom opreme ili podataka, Vi ste odgovorni za nastale troškove.

DOSTAVA NA TERITORIJI BEOGRADA

Ako je kupac na užoj teritoriji Beograda, Delfin d.o.o. se obavezuje da će robu besplatno dostaviti svojim vozilom i to:

 • Ako je iznos predračuna veći ili jednak od 5.000,00 dinara a manji od 10.000,00 dinara: Delfin d.o.o. i kupac zajednički usaglašavaju dostavu i vreme isporuke. Obe strane su saglasne da taj rok isporuke ne sme biti duži od 5 radnih dana od dana plaćanja predračuna.
 • Ako je iznos predračuna veći ili jednak od 10.000,00 dinara: najkasnije u roku od 2 radna dana od dana plaćanja predračuna, ili po dogovoru ako kupac ima poseban zahtev.

Kupac se obavezuje da će redovno pratiti stanje svojih zaliha tako da blagovremenom narudžbom spreči eventualne greške ishitrenih isporuka u koje bi mogao da upadne dobavljač.

Šta smatramo pod užom teritorijom Beograda?

Samo gradske opštine:

 • 11000 – Savski venac
 • 11000 – Stari grad
 • 11000 – Vračar
 • 11010 – Voždovac
 • 11030 – Čukarica
 • 11050 – Zvezdara
 • 11060 – Palilula
 • 11070 – Novi Beograd
 • 11080 – Zemun
 • 11090 – Rakovica

Ukoliko se nalazite na nekoj od nabrojanih opština, dužni ste da unesete poštanski broj prilikom poručivanja i ukoliko je ispunjen uslov za dostavu, prikazaće Vam se mogućnost da izaberete besplatnu dostavuUkoliko se ne nalazite u nabrojanim opštima, pročitajte “Dostava na teritoriji Srbije”.

DOSTAVA NA TERITORIJI SRBIJE

Delfin d.o.o. je obavezan u roku od 2 radna dana po prijemu izveštaja o uplati kupca po predračunu da pošalje naručenu i plaćenu robu.  Slanje robe će se obaviti preko kurirske službe DailyExpress. Troškove slanja snosi kupac i oni će biti definisani na predračunu. Ukoliko nije definisan iznos dostave, a nije napomenuto da je “dostava besplatna” kupcu će se troškovi dostave obračunati prilikom ispostave robe. Uz robu kupac će dobiti i original računa po plaćenom predračunu. O svakoj pošiljci Delfin d.o.o. obaveštava kupca (primaoca) telefonom ili elektronskom poštom (email) i istovremeno proverava tačnost izvšene isporuke u odnosu na naručenu robu.

Za slučaj da roba poslata kurirskom službom ne odgovara robi koja je plaćena (naručena) kupac je obavezan da odmah obavesti pošiljaoca (Delfin d.o.o.) kako bi dogovorili zamenu i uskladili isporuku sa robom iz predračuna (računa). Dokumente potrebne za evidenciju dobavljača koji su u sistemu PDV-a kupac može preuzeti sa strane početka trenutne strane ili klikom ovde.

Napomena: Ukoliko ste iz Beograda, a ne spadate u tačku “Dostava na teritoriji Beograda”, na Vas se primenju trenutna odredba.