Gde se nalazite?

Mi se nalazimo na lokaciji Borska 45e u Beogradu i klikom na ovu adresu će vam se pokazati kontakt stranica sa mapom uz pomoć koje ćete sagledati najlakši način da dođete do nas. Ako je to u interesu posla, doći ćemo i mi kod vas. Svesni odgovornosti i brinući o tome kakav je vaš “Packing identity”, ne oklevajte i kontaktirajte nas jer ćemo u svakom trenutku moći da Vam damo najbolji mogući kvalitet za date uslove.

Kakav je kvalitet robe?

Da li ste ikada razmišljali da jedna polietilenska “treger” kesa nosi 1000 do 1500 puta svoju težinu? Kod svake vrste “treger” kesa stoji koliko opterećenja ona podnosi. Toga se treba pridržavati. Opis proizvoda će vam dati osnovne informacije o tehničko – tehnološkim karakteristikama tog proizvoda.

Za preko 23 godine rada stekli smo značajan broj kupaca za koje kažemo da su naši partneri – oni koriste našu ambalažu. Ko zna koliko puta ste kući poneli nešto pakovano u kesi koju smo proizveli, bacili smeće u kesi koju smi mi proizveli. Preko četiri stotine zadovoljnih kupaca. Ali bez obzira na to što nam ne nedostaje reputacija, mnogo će nam značiti da vaše primedbe ili pohvale opišete u okviru forme na strani kontakt. To je u interesu poboljašanja kvaliteta.

Da li možemo da radimi po Vašem zahtevu?

Da, sa velikim zadovoljstvom. Imamo veliki asortiman različitih kesa, ali ako tu ne nalazite ono što vam treba mi ćemo rado udovoljiti Vašem specifičnom zahtevu i uraditi kesu/kutiju/omotni papir kakav Vi želite. Sa vašim znakom i reklamnim tekstom. Možda papirnu natronsku kesu ili džak sa vašim znakom.

U delu Pakovanje po Vašem zahtevu nalazi se opcija “opišite vaš zahtev” gde je u formi upitnika dato šta sve vaš zahtev treba da sadrži da bismo mogli da vam damo ponudu za štampu sa vašim znakom na ambalaži koja vam je potrebna. Kada nam pošaljete Vaš popunjeni upitnik, učinićemo sve da sa vama nađemo optimalno rešenje. Praktično, estetski i finansijski.